Historien om Berglyhallen Autosenter as.

 

Mars 2016 bestemte vi oss for å oppfylle drømmen vår!

 

Lokalet var på plass (Berglyhallen) og prosjekteringen kunne begynne. 

 

Vårt klare mål var å skape et sted hvor du som kunde kan få alle "nesten nye" biler som gjerne har mulighet for å kjøre på batteri.  I tillegg driver vi med salg av dekk, felger, har dekkhotell og er med i Dekkpartner kjeden. Dekkpartner er en Nordisk fagkjede med i alt 248 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter. Dekk og felger er i dag hos Veng Norge AS (som er vår medeier)

Så, her er vi og kan i dag tilby følgende tjenester:

 

Tjenester:

 

  • Bilsalg

  • Drop-off keramisk lakkbehandling

Våre verdier:

 

  • God "gammeldags" service

  • Fagkunskap bil

  • Fagkunskap økonomi

  • Engasjement

  • Humor

  • // Trygg handel //

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSONVERNREGLER

Berglyhallen Autosenter AS tar sine forpliktelser overfor kundene på største alvor. Dette omfatter også måten vi håndterer informasjonen du gir oss. Berglyhallen Autosenter AS forplikter seg til å overholde alle gjeldende lover og bestemmelser med hensyn til beskyttelse av personopplysninger, og denne teksten beskriver hvordan vi håndterer de personopplysninger som vi får i vår besittelse. Opplysningene blir behandlet i henhold til kravene i personvernforordningen (GDPR) som trer i kraft i 2018. Her kan du lese mer om dette, hvis du ønsker: www.eugdpr.org. Ved å bruke Berglyhallen Autosenter sine tjenester, og dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

 

HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER

 

Når du handler og får faktura av oss vil vi oppbevare personopplysninger om deg som navn, adresse, telefon og e-postadresse. Dette er også informasjon vi trenger for å levere varene til deg evnt. via en transportør, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen.

Ved bilkjøp opprettes det en kjøpekontrakt og evnt. låne- /forsikringspapirer med alle relevante personalopplysninger om deg. Vi har sikre rutiner ved oppbevaring av disse personopplysningene. Dette for å sikre effektiv og trygg handel.

Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

 

Vi benytter Google Analytics for å få bedre innsikt i våre kunders brukeropplevelser på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics arkiverer ingen sensitiv informasjon som går på kompromiss med våre kunders sikkerhet eller informasjon som på noen måte kan brukes til å identifisere brukere. Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du har etter personopplysningsloven krav på innsyn og adgang til å kreve retting av våre opplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev på ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må aktivt melde seg inn i forbindelse med registrering. Det er også enkelt å melde seg av nyhetsbrevene ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via mail post@berglyhallenauto.no, eller ta kontakt med daglig leder.

Berglyhallen Autosenter AS selger ikke personopplysninger til tredjepart.