Generell henvedelse
Mitt bil ønske
Pristilbud på innbytte bil

Våre selgere

Jan Erik Dokken

Selger/Partner

En fornøyd kunde er mitt mål ved hver eneste forespørsel, og jeg gjør alltid mitt ytterste for å oppnå dette. Jeg kaller det  //TRYGG HANDEL//

Litt om meg selv:

Import av Toyota begynte jeg med i 2001, og hentet da den første bilen fra Danmark. Siden 2007 har jeg mer eller mindre drevet for meg selv og skaffet biler til både privat person og til forhandlere gjennom mitt store nettverk i Skandinavia.

Ta gjerne kontakt med meg for en bilprat, så vi i fellesskap kan finne en god løsning.

Med vennlig hilsen 

Jan Erik Dokken

jan.erik(a)berglyhallenauto.no 

Bjørn Midtlien

Daglig leder/Partner

Jeg begynte min "karriere" hos Veng Norge i 1989. Da startet jeg Oslo avdelingen og kan snart feire 30 år i bilbransjen. Har ellers min bakgrunn fra salg, verksteddrift og har også jobbet flere år for Vianor og Nokian. 

2013 startet jeg Veng Last & Dekksenter as, som når har blitt Berglyhallen Autosenter as. Med meg i teamet har jeg min gode "kunde" Jan Erik Dokken. Hvem skulle trodd at vi skulle bli partnere!? 

Vi gleder oss til å tilby ett stort utvalg av hybridbiler vi kan være stolte av. Eller som Jan Erik sier: den ville ikke jeg ha kjøpt selv og da skal vi heller ikke selg den... //TRYGG HANDEL// kaller vi det.

Med vennlig hilsen 

Bjørn Midtlien

bjorn(a)berglyhallenauto.no

Gå inn på link fra mobilen og last ned siste versjon